С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...

Денонощни детективски услуги!

Разследване на криминални престъпления

детективски услуги

Разследване и доказване на тежки криминални престъпления и деяния от общ характер се оказват дело в многото случаи на частни детективи!

Благодарение на опита ни в работата, в тясно сътрудничество с колеги от МВР и други институции, ще съкратим сроковете за разкриване на престъпленията.

Ние имаме екип от опитни детективи, които са специализирани в разкриването на убийства, грабежи, отвличания, изнасилвания и други престъпления срещу личността. Ние използваме най-съвременните техники за разследване и сме в състояние да събираме и анализираме огромно количество информация.

Ние сме дискретни и работим професионално. Ще запазим поверителността на вашата информация и ще работим с вас в тясно сътрудничество, за да постигнем най-добри резултати.

Ако сте станали жертва на тежко престъпление, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще направим всичко възможно да ви помогнем да получите справедливост.

 

Как работим по разследването?

 

Ние предлагаме широк спектър от услуги за разкриване на тежки престъпления. Ние можем да помогнем:

  • Да събираме информация за престъплението
  • Да интервюираме свидетели и заподозрени
  • Да използваме технически средства за разследване
  • Да изготвяме психологически профили на извършителите
  • Да съдействаме на МВР в разследването

 

 

Какво да направите, ако сте станали жертва на тежко престъпление?

 

Ако сте станали жертва на тежко престъпление, ние ви съветваме да се свържете с нас възможно най-скоро. Колкото по-рано започнем да работим по случая, толкова по-големи са шансовете да разкрием престъплението и да ви помогнем да получите справедливост.

Когато се свържете с нас, ние ще ви помолим да ни предоставите възможно най-много информация за престъплението. Тази информация ще ни помогне да започнем разследването си.

Ние ще работим с вас в тясно сътрудничество, за да ви помогнем да получите справедливост. Ние ще ви информираме за напредъка на разследването и ще ви държим в течение на всички важни събития.

Ние знаем колко трудно е да бъдеш жертва на тежко престъпление. Ние сме тук, за да ви помогнем да получите справедливост. Не се колебайте да се свържете с нас.