С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...

Денонощни детективски услуги!

Издирване на биологични родители

биологични родители

Съдействие и откриване на биологични родители и изоставени деца. Ние сме детективска агенция, която се занимава с издирване на биологични родители и изоставени деца.

Република България е една от малкото европейски държави, в която липсва закон, който урежда предоставянето на официална информация за данни на биологични родители, които по една или друга причина са изоставили своите деца. В много от случаите нуждата от такава информация е породена от здравословни причини. Благодарение на солидния ни опит в тази сфера, осигуряваме надеждно необходимата информация със съответните гаранции за тази услуга.


Как работим?


Ние разполагаме с екип от опитни детективи, които могат да ви помогнат да намерите биологичните си родители или изоставено дете. Ние ще работим с вас, за да съберем възможно най-много информация за търсените лица. Тази информация може да включва име, дата на раждане, местоживеене, здравословни проблеми и други. След като съберем достатъчно информация за лицето, ние ще започнем с издирването на въпросното лице, по най-дискретен начин. Ние ще използваме всички законни средства, за да намерим биологичните ви родители или изоставено дете.


Какви са гаранциите ни?


Ние гарантираме, че ще направим всичко възможно, за да намерим биологичните ви родители или изоставено дете. Ние също така гарантираме, че ще предоставим информацията, която сте ни предоставили, на поверителност. Ние няма да споделяме вашата информация с никого, без вашето изрично съгласие.

Ако сте заинтересовани от нашите услуги, моля, свържете се с нас за безплатна консултация.

Ние ще ви помогнем да получите отговорите, които търсите, и ще ви предоставим цялата необходима информация, за да вземете информирано решение за бъдещето си.


Защо да изберете нас?


Ние сме детективска агенция с дългогодишен опит в издирването на биологични родители и изоставени деца. Ние разполагаме с екип от опитни детективи, които могат да ви помогнат да намерите своите роднини. Гарантираме, че ще направим всичко възможно, за да ги открием и предоставим пълноценна информация за тях. Ние също така гарантираме, че  информацията, която сте ни предоставили, ще остане поверителна.