С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...

Денонощни детективски услуги!

Детективска агенция ММ Груп прилага индивидуален подход във своите услуги за всеки отделен случай. Разполага с екип от професионалисти с доказани резултати в редица отработени ситуации. Детективска агенция ММ Груп разполага с огромна мрежа от информатори и контакти в обществените среди която не бихме могли да изложим в настоящото представяне по понятни причини. Тя стои в основата за бързото и професионално разрешаване на клиентските казуси. Детективски услуги:

детективски услуги

Събирането на доказателства и сведения за завеждането на съдебно дело е важна услуга на която е необходимо да обърнете внимание!

Прочети още:
проучване на лица

Проучване на лица и извършване на справки с конфиденциална информация. Събиране на сведения за гражданско състояние на лица и фирми.

Прочети още:
защита от нелоялна конкуренция

Когато Ви атакуват Вашите бизнес конкуренти, чрез нелоялни практики: Gps проследяване, инсталиране на gps техника и скрити камери в автомобили, офиси и жилища

Прочети още:
корпоративно разузнаване

Фирмено и корпоративно разузнаване и обезпечаване на сигурността.

Прочети още:
детективски услуги

Разследване и доказване на тежки криминални престъпления и деяния от общ характер се оказват дело в многото случаи на частни детективи!

Прочети още:
издирване на безследно изчезнали

Нашата детективска агенция има богат опит в издирването на безследно изчезнали лица. Ние знаем как да събираме информация,

Прочети още:
биологични родители

Съдействие и откриване на биологични родители и изоставени деца. Ние сме детективска агенция, която се занимава с издирване на биологични родители и изоставени деца.

Прочети още:
Разкриване на изневери

Ако подозирате, че вашият партньор ви изневерява, не сте сами. Всяка година милиони хора изпитват това болезнено преживяване.

Прочети още: