С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...

Денонощни детективски услуги!

Детективски услуги цени

Логично е първо да се запитаме каква е цената на дадена детективска услуга и дали ще получим резултат, който да ни удовлетвори. На този въпрос е трудно да се даде еднозначен и конкретен отговор, поради множеството от различни фактори, които имат съществено значение при определяне на крайната цена...и съответно планиране на бюджета.

 

Колко струва наемането на частен детектив?

В детективската практика ние поемаме различни случаи свързани с разнородни по характер задачи а те на свой ред с различен тип услуги и ангажименти. За всяка услуга се извършва ценообразуване, което е свързано с разходите по пера за дадения случай, времето необходимо за приключване на случая както и броят ангажирани служители от страна на агенцията, използваната техника, транспорт и други разходи. Опитът на детективската агенция, дава точна оценка за необходимите ресурси за решаването на всеки отделен случай, така че да се предвидят и разходите свързани с разрешаването му.

 

Професионализмът на детектива

Съществуват много фактори определящи успеха или неуспеха на едно разследване, но най-важните от тях са качествата на частния детектив, неговия опит и професионализъм . Комбинацията от неговите качества водят до разрешаването на съответния случай. Липсата, на което и да е от тях, може да бъде решаващо и да провали всеки един случай. Може би най-важни сред тях са концентрацията и наблюдателността на детектива натоварен със задачата. Комбинативното мислене, търпението, познаването на личностите характеристики и мотивите на хората в техните действия. Тези способности се оказват решаващи за успеха, тъй като професионалистът може да види следа там, където друг би я пропуснал. Следа, която да доведе до разрешаване на случая.

 

Условия за поемане на даден случай

Случаят се счита за поет, едва след извършено плащане на 50% от договорената сума с клиента. Клиентите ни могат да разчитат на анонимност, коректност и дискретност. Консултацията преди поемане на случая е безплатна!